Umbakarno-blog

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Keď sa stane niečo významné !

Zamysleli ste sa niekedy nad tým, že aký sme my ľudia ? Všetko máme v prdeli do chvíle, keď sa niečo stane. Nikto nikoho nezaujíma, pokiaľ sa mu nestane niečo zlé, alebo dobre. Nemám na mysli nás "bežných" ľudí ale tzv. celebrity. Pred nedávnom, keď zomrel jeden známy herec, ho nikto neriešil. Ano bol a vždy bude výborný herec, ale prečo ste odrazu boli všetci jeho fanúšikmi ? 75% ľudí ktorí sú jeho "fanúšikmi" nevie ani vymenovať päť filmov v ktorých hral. Je to škoda keďže nevieme ľudí dostatočne oceniť, ukázať im naše nadšenie pre veci, ktoré robia keď sú ešte "tu".Keď sa pominú tak ich každý poznal a každý je jeho fanúšik. Pritom tu ide len o zviditeľnenie sa a aby sme boli zaujímaví. Nechcem tu rozoberať len to. Pred týždňom, sa uskutočnil jeden tenisový zápas na ktorom bola aj naša nemenovaná tenistka. Stavím svoj krk na to, že tí tenisoví nadšenci, ktorí na svoj účet na sociálnej sieti zavesili statusy o tom, že ako jej ďakujú a pod. To je všetko v poriadku. Ale prečo neukážete, že ju máte radi aj v bežných chvíľach ? Viete prečo ? Lebo vás zaujíma len vo chvíľach, kedy ma na dosah niečo, čo preslávi Slovensko. Musíme sa nad sebou zamyslieť. Oceniť ľudí pri každej príležitosti. Ich to motivuje k víťazstvám a to naše malé Slovensko sa preslávi tým, že nemá len dobrých športovcov, ale aj fanúškov, ktorí vždy podržia svojich ľudí a sú na nich patrične hrdí! Ďakujem!

Na zamyslenie | stály odkaz

Komentáre

  1. umba ka
    ==dobrých športovcov, ale aj fanúškov, ktorí vždy podržia svojich ľudí ==hmm dobrí fanúšikovia fanklubov niekedy od radosti pováľajú tribúny, alebo zrania ostatných fanúšikov.
    prečo si ich nevšímame inokedy? lebo hrdinov je medzi nami veľa a každý deň, zanikujú v tom dave a preto ich vyzdvihujeme aspoň vtedy, keď sú v tom okamihu veľmi viditeľní.
    publikované: 30.01.2014 19:21:01 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014